nlc.hu
Család

37 év korkülönbség a nő javára

„Csodálatos a szex” – 37 év korkülönbség van Cheryl és Quran között

Két éve van együtt a szerelmespár.

A 61 éves Cheryl McGregort nemrég eljegyezte 24 éves párja, Quran McCain. A pár akkor találkozott először, amikor Quran mindössze 15 éves volt, majd 2020-ban romantikus értelemben is egymásra találtak.

„Csodálatos a szex” – 37 év korkülönbség van Cheryl és Quran között

„Csodálatos a szex” – 37 év korkülönbség van Cheryl és Quran között (Fotó: Instagram/leolove_3)

Bár a hatalmas korkülönbség miatt sokan piszkálják a férfit, sőt Quran fiatalabb, mint Cheryl egyik gyereke, a pár azt állítja, szerelmük igazi.

„Annak ellenére, hogy ilyen nagy korkülönbségről van szó, sosem gondoltunk rá, mert Cherylnek nagyon fiatal lelke és szíve van – vallja a férfi. – Hatalmas tévhit, hogy csak használom őt, és arra várok, hogy végre meghaljon.” Cheryl szerint a fiú nagyon együttérző vele, míg korábbi partnereinek folyton dührohamai voltak.

A pár 2012-ben találkozott először, amikor mindketten a Georgia állambeli Dairy Queen étteremben dolgoztak, ahol Cheryl fia volt a menedzser, Quran pedig még kiskorú volt. Később elváltak útjaik, egészen 2020 tavaszáig, amikor a férfi lement abban a kisboltba, ahol Cheryl dolgozott. „Mindig olyan boldog volt, de akkor nagyon szomorúnak tűnt, megkérdeztem tőle, mi a baj, miért sír – mondja a férfi. – Ideges volt, mert a TikTok-csatornáján közzétett egy videót a táncáról, és sok gyűlölködő megjegyzést kapott.”

Quran vigasztalni kezdte az asszonyt, és fellobbant köztük a szenvedély. Kezdetben ugyan próbálták tagadni érzéseiket, ám ez az erőfeszítésük hamar kudarcba fulladt. A szexuális életünk csodálatos. Minden alkalommal egyre jobb lesz” – vallotta be a férfi.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top