nlc.hu
Trend

Harminc évvel fiatalabb férjénél, ők így boldogok

Nagy a korkülönbség, állandóan férje lányának nézik

A házaspár megszokta, hogy az idegenek furcsán néznek rájuk, már csak nevetnek rajtuk, nekik ugyanis az a legfontosabb, hogy boldog családot alkotnak gyerekeikkel.

Devin Kennedy 20 éves volt, amikor kilenc évvel ezelőtt egy közös barátjukon keresztül összeismerkedett a nála három évtizeddel idősebb Tommyval. Gyorsan jött a szerelem, de kapcsolatukat egy ideig titokban tartották, mert tartottak attól, hogy mások megszólják majd őket a nagy korkülönbség miatt. Ez azonban már a múlt, azóta össze is házasodtak, és együtt nevelik Devin előző kapcsolatából született fiát, a most 14 éves Logant, illetve két közös gyermeküket, a hétéves Serenityt és a ötéves Kadence-t. 

Azok, akik nem ismerik őket, persze elsőre azt gondolják, hogy Devin valójában Tommy lánya, a gyerekek pedig a férfi unokái. Ebből pedig adódnak érdekes helyzetek: amikor például Devin a legkisebb gyermeküket hozta a világra, a nővérek megkérdezték, szeretné-e ha az édesapja is ott lenne vele a szülésnél, és el kellett magyarázni, ki is Tommy valójában. Ha pedig a házaspár megfogja egymást kezét, vagy csókot váltanak, akkor bizony vannak, akik megbámulják őket.

Devin Kennedy családjával.

Devin Kennedy családjával (Fotó: Caters News/Profimedia)

Persze ezt már nem veszik magukra. „Olyan régóta vagyunk együtt, már megszoktuk az ilyen reakciókat, csak nevetünk rajta. Ez a mi életünk, és boldogok vagyunk. Nagyon szerencsésnek érzem magam” – nyilatkozta Devin. Hozzátette, persze családjuknak is furcsa volt eleinte a helyzet, édesapja elsőre szkeptikus volt, de miután találkozott párszor Tommyval, aki egyébként egy picit idősebb nála, megnyugodott, hogy lányuk jól választott. 

„Mielőtt találkoztam volna Tommyval, velem egykorú pasikkal jártam, de egyikükkel sem voltunk annyira egy hullámhosszon, mint most a férjemmel vagyunk. Soha ne ítélj első látásra. Legyen szó nagy korkülönbségről, eltérő származásúak vagy azonos neműek kapcsolatáról, a szeretet az szeretet, és csak ez számít” – tette hozzá.

(Forrás: YahooNews)

Devin Kennedy és férje, Tommy.

Devin Kennedy és férje, Tommy (Fotó: Caters News/Profimedia)

Korkülönbség a párkapcsolatokban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top