nlc.hu
Életmód

60 éves nőt szeret a 23 éves tiktoker

37 évvel idősebb nő a szerelme, sokan bántják őket a korkülönbség miatt

Nem mindenki hisz abban, hogy kapcsolatuk igazi és őszinte.

A 23 éves TikTok-felhasználó, @ttvleolove_3  videóiban rendszeresen szerepel vele 60 évvel idősebb szerelme, és a közösségi oldalon nem mindenki elfogadó a kapcsolatukkal a korkülönbség miatt: van, aki szerint biztosan csak a pénze miatt van együtt barátnőjével, van, aki szerint az egész csak egy reklámfogás, így próbálja magára felhívni a figyelmet, és vannak, akik pedig barátnője külsejét kritizálják, például túl ráncosnak tartják az arcát. Persze bőven akadnak olyanok is, akik megvédik a kapcsolatukat, a legjobbat kívánják nekik.

A közösségi oldalon már több millió megtekintést kaptak azok a kedves videóik, amelyekben táncolnak és csókolóznak, de van, amikor komolyabb témákkal foglalkoznak, például azzal, hogy milyen gonosz üzeneteket kapnak, vagy hogy mit szólt a családjuk ahhoz, hogy egy párt alkotnak. A videókban hangsúlyozták, hogy szerelmük igenis őszinte, és többek között a férfi barátnőjének lányai is áldásukat adták a kapcsolatra. 

(via Sun)

szerelem

Fotó: RODNAE Productions/Pexels

A kor nem számít:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top