nlc.hu
Család

Átalakul a MOM Park mozija

Nem zár be végleg a MOM Park mozija, csak átalakul

Bábszínház is lesz az új moziban.

A múlt héten mi is megírtuk, hogy a MOM Parkban található CINEMA Pink bezárta kapuit. Azóta azonban egy friss közlemény szerint, amelyet a 24 szerkesztősége is megkapott, a mozi nem végleg zárt be, a megújulás után új üzemeltetővel fog újranyitni.

mozi

Fotó: Pexels

Az elmúlt napokban megjelent hírekkel ellentétben nem zár be véglegesen, hanem új menedzsmenttel működik a továbbiakban a MOM Park mozija, amely néhány hetes felújítás és átalakítás után kora ősztől kibővített programkínálattal várja a mozirajongókat. A CinemaMOM névvel újrainduló mozit a továbbiakban a Pannonia Movie Kft. üzemelteti. Az ő nevükhöz fűződik a XV. kerületi Pólus Mozi is, amelyet 2017 óta üzemeltetnek, valamint a cégcsoporthoz kötődik a Pannonia Entertaiment filmforgalmazó is
– írja a közlemény.

Az új hírek szerint szokásos premierfilmes kínálat mellett a megújulás utáni tervek között szerepel, hogy eredeti nyelvű, feliratos premierfilmek és digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok is műsorra kerülnek majd. De mindemellett opera-, balett- és színházi előadások moziközvetítései, valamint koncertfilmek is láthatók lesznek a CinemaMOM műsorán, de azt ígérik, iskolai csoportos vetítéseket és bábszínházi programokat is tartanak majd.

Fotó: Pexels

Még több film, még több mozi az nlc-n

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top