nlc.hu
Otthon

A tökéletes évfordulós ajándékkal lepte meg feleségét

A legjobb ajándék: kibérelt egy mozit, hogy meglepje feleségét eltűntnek hitt esküvői videójukkal

A megható pillanatokat az interneten is megosztotta az amerikai házaspár.

Drew és Kayla Gottfried 14 évvel ezelőtt házasodott össze, és természetesen a nagy napról készült egy videó is, hogy bármikor, amikor kedvük tartja, újraélhessék a megható pillanatokat. Igen ám, de nem sokkal az esküvő után rossz hírt kaptak, véletlenül törölték a felvételeket.

Teltek az évek, majd nemrég a pár barátja megtalálta a videó másolatát a templomban, és természetesen oda is adta a kazettát a férjnek, aki úgy döntött, egy ideig még titokban tartja, hogy megvan a becses felvétel, majd a házassági évfordulójukon meglepi vele feleségét. 

Drew Gottfried kibérelt egy mozitermet, azt füllentette, hogy felesége kedvenc filmjét fogják majd megnézni édes kettesben. Ahogyan kialudtak a fények, persze gyorsan kiderült, hogy milyen meglepetést talált ki az évforduló alkalmából.

Kayla Gottfried könnyekig meghatódott, amikor meglátta, mi pörög a filmvásznon, ahogyan bizonyára azok közül is nagyon sokan elérzékenyültek, akik TikTokon nézték meg, hogyan is reagált az eltűntnek hitt esküvői videóra. Utóbbit egyébként azóta szintén feltöltötték a közösségi oldalra. „Örülök, hogy minden ilyen jól sikerült, és hogy ennyien osztoznak a boldogságunkban” – nyilatkozta a férj.

(via Yahoo!Life)
eskuvo

Fotó: Emma Bauso/Pexels

Még több esküvői videó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top