nlc.hu
Család

Járókeretes nyugdíjas vs. késes rabló

Járókeretével szerelte le a késes rablót egy mezőtúri bácsi

A 81 éves áldozat nem veszítette el a lélekjelenlétét, mikor a rabló fenyegetőzni kezdett.

Még tavaly decemberben tört rá egy idős házaspárra egy 30 éves nő Mezőtúron – írja a 24.hu. A hívatlan látogató előbb megbotlott a kerti szerszámokban, felébresztve ezzel a háziakat, majd félretolta az elé álló 64 éves nőt.

Fotó: Unsplash

Fotó: Unsplash

A rablónő kiborogatta és szétdobálta a konyhaszekrény fiókjaiban lévő dolgokat, miközben folyamatosan azzal fenyegette a házaspárt, hogy megöli őket. Az idős asszony bemenekült a 81 éves férjéhez a hálószobába és értesítette a rendőröket.

A Mezőtúri Járási Ügyészség vádirata szerint a gyanúsított átkutatta a konyhát, magához vett egy 20 centiméter pengehosszúságú kenyérvágókést és bement a házaspár hálószobájába, ahol tovább kereste az értékeket és fenyegetőzött, hogy megöli a házigazdákat. Az idős férfi azonban szembeszállt a rablóval és járókeretével kiütötte a nő kezéből a kést. Közben a rendőrök is megérkeztek, akik elfogták a gyanúsítottat.

Az ügyészség most letöltendő fegyházbüntetést kér a nőre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top