nlc.hu
Baba

Dédunokáját tanítja járni a 88 éves férfi

Gurulós járókerettel tanítja járni dédunokáját a 88 éves férfi

Mindketten kerekes járókerettel közlekednek, és nagyon élvezik az együtt töltött időt.
Dédnagypapa és dédunoka gurulós járókerettel

Megható videó készült egy 88 éves amerikai férfiről, aki kerekes járókerettel közlekedik, és így tanítja járni a 14 hónapos dédunokáját. 

A duó már december óta sétálgat együtt, a kis Ocean akkor tette meg az első lépéseit, most pedig egy márciusban készült videó ment hatalmasat a neten. A felvételt Ocean édesanyja, Brianna Dukz osztotta meg a TikTokon:

„A nagypapám valószínűleg nem gondolta, hogy megéri majd a találkozást a dédunokájával, arra meg biztosan nem számított, hogy minőségi időt tölthessen vele. Szóval igazán különleges látni azt a kötődést, ami közöttük van” – mondta a kislány 24 éves anyukája, aki nagyon sok videót készít a párosról, hogy később megmutathassa a lányának, milyen kötelék volt közte és dédpapája között.

A dédszülők és dédunokáik között sokszor különleges kapcsolat alakul ki, egy korábbi cikkünkben bemutattunk olyan dédszülőket és dédunokáikat, akik folyton együtt lógnak.

(Good Morning America)

(Kiemelt kép: TikTok/breedukz)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top