nlc.hu
Család

99 évesen a 100. dédunokáját ölelhette magához

99 évesen a 100. dédunokáját ölelhette magához

A 99 éves pennsylvaniai asszony a 100. dédunokájával találkozott.

 Marguerite „Peg” Koller teljesen el volt ragadtatva, amikor üdvözölhette a kis Koller William Balstert, aki a 100. unokájaként látta meg a napvilágot.

gyermek a nagyszülőjével.

Fotó: Getty Images

„Elmentünk a nagymamához, bemutattuk neki Kollert, akit a család feje után neveztek el” 0 mondta a Lafayette Hill-i Stokes Balster a Good Morning Americának, majd hozzátette, hogy a nagymamája teljesen el volt ragadtatva a dédunokájától. Az unokája szerint az idős Peg áldottnak érezte magát, amiért egy újabb dédunokát tarthat a kezében, akit ráadásul a férjéről neveztek el. 

„Azt hiszem, mamám minden egyes testvére – ő az egyik a 11-ből – úgy érezte, hogy ez nagy megtiszteltetés néhai nagyapámnak és a család nevének” – mondta Stokes Balster. 

Peg Koller idén novemberben lesz 100 éves, és Balsterék már alig várják, hogy még több időt tölthessenek a család  matriarchájával. Azt mondják, hogy hosszú életének „titkai” között szerepel a napi kétszeri edzés, valamint a családjuk szeretete és támogatása.

Legutóbb egy másik életvidám idős nőről írtunk, akit  106. születésnapján egy félpucér pincér köszöntött fel. Mills úrnak is emlékezetes lett a 104. születésnapja, őt több ezren köszöntötték fel a Twitteren a gyereke jóvoltából. Róla itt írtunk.

Képeket pedig itt tudsz nézegetni a cuki családról, dédunokáról és dédnagymamáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top