nlc.hu
Család

Borkai Zsoltot felköszöntötte a születésnapján Dézsi Csaba András

Borkai Zsoltot oklevéllel köszöntötte a születésnapján a győri polgármester

Dézsi Csaba András győri polgármester felköszöntötte elődjét, a jachtos botrányba belebukó Borkai Zsoltot a születésnapján.
Borkai Zsolt

„Isten éltesse sokáig Borkai Zsoltot!” – írta Dézsi Csaba András győri polgármester a jachtos botrányba belebukó elődje, Borkai Zsolt korábbi győri polgármester 56. születésnapja alkalmából a Facebookon – vette észre a posztot az Telex.

Köszöntőjében Dézsi méltatja Borkai sportteljesítményét, megemlíti polgármesteri, országgyűlési képviselői tisztségeit, valamint azt, hogy Borkai a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke volt. A bejegyzésben egy Borkai Zsolt nevére szóló oklevél is látható.

A városban osztályvezető kardiológusként is dolgozó Dézsi Csaba András azután lett Győr polgármestere, hogy Borkai ugyan nyert az önkormányzati választáson, de a jachtos botrány hatására később lemondott a polgármesteri pozíciójáról, és kilépett a Fideszből. Ezután írták ki az időközi választást, amelyet Dézsi megnyert.

(Kiemelt kép: MTI / Krizsán Csaba)

Borkai-ügy az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top