Aktuális

Volt válogatott focista zsarolhatta a szexvideókkal Borkait

A rendőrség előállította P. József egykori válogatott labdarúgót.

Zsarolás és más bűncselekmények gyanúja miatt több embert, köztük a korábbi válogatott labdarúgót, P. Józsefet is előállította a Nemzeti Nyomozó Iroda hétfőn – értesült a Nemzeti Sport.

A lap úgy tudja, hogy az eljárás összefügg a Borkai Zsoltról készült szexvideóval. Állítólag Borkait hónapokkal ezelőtt kereste meg P. József, hogy kompromittáló felvételek kerültek a birtokába, de ellenszolgáltatás fejében hajlandó őket átadni. Az üzletből semmi sem lett, de nyomozás indult.

P. József ügyvédje, Plenter Nándor megerősítette a Nemzeti Sport információit, de közölte, hogy ügyfele egyelőre nem kíván nyilatkozni. A rendőrség is megerősítette a nyomozás tényét, de bővebb információt ők sem árultak el.

Borkai Zsoltról az önkormányzati választások előtt egy – magát Az ördög ügyvédjének nevező – blogger tett közzé az interneten fotót és videót, amelyeken a polgármester több ember társaságában volt látható szexuális aktus közben.

A botrány ellenére Borkait ismét polgármesterré választották, de a közgyűlés alakuló ülésén bejelentette, hogy lemond.

(Kiemelt kép: MTI/Krizsán Csaba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top