Sztárok

Ismert modell a Borkai-orgián: Iva Grguric jachtos fotói látványosak

Egy szerb bulvárlap szólaltatta meg a Borkai-szexbotrány egyik női résztvevőjét, így a modell neve nálunk is pillanatok alatt ismert lett. Nem csoda, elnézve a jachton készült képeit.

A Borkai-orgia újabb részletét a 444 szúrta ki: egy szerb bulvárlap, a Kurir közölt egy cikket vasárnap este Borkai Zsolt győri polgármester szexbotrányáról. A lap azt állítja, megtalálták az egyik nőt, aki részt vett az orgián, az illető pedig nyilatkozott is.

A beszámoló szerint a győri polgármester tavaly nyáron, Dubrovnikban szállt hajóra. Az orgia egyik női résztvevője azt mesélte, hogy a fedélzeten összesen hat nő tartózkodott, és a három horvát közt volt az ismert helyi modell, Iva Grguric is. 

Iva Grguric horvát modell a Borkai-orgia egyik résztvevője volt (Fotó: Instagram)

Borkai jachtos szexorgiájára rendelték a lányokat, Iva Grguric Zágrábból érkezett a buliba, és az érkezése másnapján mentek a jachtra. A nyilatkozó nő azt állítja: nem tudta, hogy politikusokról van szó, és a horvát modell a többieknél tovább maradt, ezért pedig extra juttatást kapott, mivel a vendégek szexuális kívánságait teljesítette. 

Iva Grguric számára a luxus nem idegen, nem a Borkai-orgia jachtja az egyetlen, ahol megfordult: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️

Iva Grgurić (@iva_grguric) által megosztott bejegyzés,

A horvát modell az Instagramja szerint a Zadruga című reality show egyik lakója, a képeit elnézve élvezi az életet, és elég bevállalós. 

Íme még néhány szexi kép Iva Grguric horvát modellről, aki nemcsak videót, de jachtos képeket is megosztott magáról:

Megnézem
Összes kép (4)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top