nlc.hu
Család

Megvádolta, hogy teregetéssel csábítja el a férjét

Megvádolta a szomszéd nő, hogy a kiteregetett fehérneműivel a férjét akarja elcsábítani a 23 éves lány

A mexikói Quintana Roo rendőrei szokatlan hívást kaptak: egy nő azzal vádolta meg a szomszédjában élő 23 éves lányt, hogy a fehérneműi kiteregetésével akarja elcsábítani a férjét.

Szégyentelennek nevezte a 23 éves szomszéd lányt a 42 éves Yuvitza E, mivel a lány olyan helyre teregeti a fehérneműit, hogy azt mások is láthassák. Szerinte a lány célja a nyilvános teregetéssel a férje elcsábítása, ezért feljelentette őt a rendőrségnél a morál és erkölcsösség megsértéséért – írja az Oddity Central.

Egy csábító teregetés (fotó: Getty Images)

Egy csábító teregetés (Fotó: Getty Images)

A nő szerint nem lehet véletlen, hogy a 23 éves szomszédja mindig szombaton dél körül tereget, amikor az ő férje is pont otthon tartózkodik. Yuvitza elmondása szerint nemrég rajtakapta a férjét, ahogy az ablakból a lány kiteregetett fehérneműit csodálja. Megkérte a lányt, hogy többé ne csináljon ilyet, de a szomszédja később is folytatta csábító tevékenységét. A rendőröket arra kérte, hogy tartóztassák le a fiatal lányt, azonban tájékoztatták, hogy nem tehetnek ilyet, ugyanis a lány semmi illegálisat nem csinált. A rendőrök mindkettejükkel elbeszélgettek, megakadályozván a konfliktus későbbi elmérgesedését.

Szexi fehérneműkről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top