nlc.hu
Család

Autóval lepték meg a gyalog munkába járó iskolai gondnokot

Autóval lepték meg az iskolai gondnokot, aki gyalog járt dolgozni – videó

Kétszer is adománygyűjtés indult az iskolában, hogy segítsenek a nehéz helyzetbe került gondnoknak, aki gyalog járt dolgozni.
Autóval lepték meg az iskolai gondnokot, aki gyalog járt dolgozni – videó

Chris Jackson gondnokként dolgozik a Georgia állambeli Unity Grove Általános Iskolában. A tanárok és a gyerekek is imádják, mert keményen dolgozik, és mindig lehet rá számítani: ha bármire szükség van, ő megcsinálja.

A férfi azonban mostanában nehéz időkön megy keresztül, ezért a tanárok összefogtak, és ezer dollárt gyűjtöttek Jacksonnak. A pénz nagy részét odaadták neki, a maradékot pedig megtartották, mert kiderült, hogy a gondnok gyalog jár dolgozni az iskolába. A kollégái tudták, hogy a férfi kocsira gyűjt, ezért az volt a terv, hogy amikor Jackson talál egy megfelelő autót, odaadják neki a maradék összeget.

Ám jött egy hirtelen lehetőség: az egyik elsős tanítónő, Megan MacDonald egyik ismerőse el akarta adni a Chevy Impaláját. Kollégájával, Jodi Combsszal úgy érezték, itt a vissza nem térő alkalom: meg kell szerezniük a gondnoknak a kocsit. Újabb adománygyűjtést hirdettek az iskolában, és miután további ezer dollár jött össze – és tudták, mennyi Jackson spórolt pénze – meg tudták venni az autót.

Jacksont egy kamu indokkal kihívták a parkolóba, és ott átadták neki az autót. A férfi először szóhoz sem jut a meglepetéstől:

Ó, te jó ég, van isten. Köszönöm, köszönöm mindenkinek. Köszönöm mindannyiótoknak. Soha nem álmodtam volna ilyesmiről. Ez elképesztő

– mondja Jackson a videóban.

Bár a tanárok nem tudták, mennyire fog tetszeni a kollégájuknak az autó, kiderült, hogy ez az egyik álomautója, úgyhogy tökéletes volt a happy end.

(Kiemelt kép: Facebook/Unity Grove Elementary)

(Fox)

Megható iskolai meglepetések az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top