Életmód

Autóval lepték meg a pénztárost, aki 10 kilométert gyalogolt a munkahelyére

A dolgos nő még így sem késett sosem. A története annyira meghatotta az embereket, hogy segítettek rajta.

Brad Peck rendőr egy éjszaki műszak után autózott hazafelé hajnalban a louisianai Slidellben, amikor egy nőt vett észre a forgalmas főúton. A korlátra tapadva gyalogolt, nehogy elüssék az autók. A rendőr felajánlotta, hogy elviszi a munkahelyére a Walmart áruházlánc egyenruháját viselő nőt.

Kiderült, hogy a pénztárosként dolgozó 52 éves Anita Singleton hetente legalább egyszer kénytelen gyalog megtenni a csaknem 10 kilométeres utat, amikor nem tudja senki elvinni őt. De így is hálás, hogy legalább van hová hazamennie. Jót beszélgettek a kocsiban, aztán mindenki ment a dolgára.

A rendőrt azonban nem hagyta nyugodni a dolog. Még lefekvés előtt kitett a Facebookra egy bejegyzést, amelyben leírta a találkozását a pénztárossal, hogy emlékeztesse a barátait, legyenek hálásak az életükért. Miután felébredt, nem győzte olvasni az üzeneteket, olyan sokan szerettek volna segíteni a nőnek.

A rendőrség is megosztotta a posztját, és felpörögtek az események. Végül egy helyi autókereskedő felajánlott egy kocsit a nőnek, aki még sosem késett a munkahelyéről. A rendőr vitte el a szalonhoz, ahol már várta az ajándék autó.

(ABC News)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top