Életmód

Ajándék autóval lepték meg kollégái születésnapján az éttermi dolgozót – videó

Érzelmes pillanatok következnek.

Ajándék autóval lepték meg a kollégái egy arkansasi étterem egyik dolgozóját 57. születésnapján. Kelly Toler két éve dolgozik éjszakánként a Baja Grillben, eddig azonban busszal járt, vagy egy kollégáját kérte meg, hogy kanyarodjon a háza elé, ugyanis nem volt saját autója. Mivel az ilyesmi az Egyesült Államokban hallatlan, most összedobtak neki egy kocsira – írja a Fox News.

Az étterem üzletvezetője szerint közös ötlet volt, a felszolgálókkal közösen nézegették az autókat az interneten. „Csapatmunka volt” – mondta egy helyi tévének.

Facebook / Baja Grill

Tolert a jelek szerint nagyon szeretik a kollégái, ugyanis nem ez volt az egyetlen ajándék, amit hétfőn, a születésnapján kapott tőlük: sörrel, édességgel és ajándékkuponokkal látták el. Toler állítólag már ekkor elsírta magát, pedig még csak ekkor vezették ki a parkolóba, ahol ott várta őt az ajándék autó. Ezt a pillanatot valaki videóra is vette, a bejegyzés nagyot futott a Facebookon: több mint 25 ezren látták eddig.

Kattints a lejátszáshoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top