nlc.hu
Életmód

Elvitték az "ingyen autót", rút meglepetésben volt részük

Két férfi talált egy elvihető autót az út szélén – aztán csúnyán meglepődtek

Elvinnél egy autót, csak azért, mert az van ráírva, hogy elvihető?

Az amerikai WLBT tévécsatorna számolt be egy különös esetről, amelynek a főszereplője két férfi, akik Mississippi állam Byram nevű kisvárosában bukkantak egy elhagyott autóra az út szélén. Az autóban benne volt a slusszkulcs, valaki pedig egy „Free Car”, azaz ingyen autó feliratú táblát is hagyott a szélvédőn. 

A két férfi nagyon szerencsésnek érezte magát, amiért ilyen rendkívüli meglepetés hullott az ölükbe. Be is pattantak az ajándékautóba, majd egy rokonuk házához hajtottak, mintegy 30 mérfölddel arrébb. Ezután derült ki, hogy a kocsiban egy másik, kevésbé kellemes meglepetés is lapult: a csomagtartóban ugyanis egy meztelen holttestre bukkantak, amely már napok óta ott lehetett. 

Két férfi talált egy autót, abban pedig egy csúnya meglepetést

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A helyi rendőrök végül a helyszínre érkeztek és megállapították, hogy a 34 éves Anthony McCrillis holttestéről van szó. Az áldozatot a családtagjai azonosították. 

A különös eset bizarrságát fokozza, hogy a holttesten nem találtak semmilyen traumára utaló nyomot, így a rendőrök egyelőre nem tudják, mi okozhatta a halálát. Azt sem tudják, hol történhetett a tragédia, a kocsit – amelyről végül kiderült, hogy az elhunyt tulajdona volt – ugyanis az elmúlt napokban több helyen is látták az amerikai államban. 

Jelenleg a kocsi átvizsgálása zajlik, amelytől a rendőrök azt remélik, hogy találnak benne valamilyen nyomot, amiből kiderül, hogy került a holttest a csomagtartóba és a felirat a szélvédőre.

Egy biztos, a két „becsületes megtaláló” valószínűleg a jövőben óvatosabb lesz a hasonló ajándékokkal.

További híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top