nlc.hu
Gasztro

Csirkefalatok helyett egy kupac uborkával szúrták ki a férfi szemét egy McDonald's étteremben

Csirkefalatokat kért egy férfi a mekiben, csúnya meglepetés érte

Mostanában úgyis a húsmentes étkezés a trend.

Bizarr meglepetésben volt része egy brit férfinak, aki egy McDonald’s étteremben szeretett volna egy doboz csirkefalatot (nuggets) elfogyasztani – írja a LADBible.

A jellegzetes papírdobozban ugyanis nem a ropogós falatkák, hanem egy halom savanyú uborka lapult csupán.

A 27 éves férfi ráadásul csak otthon vette észre, hogy a bolondját járatták vele, ugyanis késő este ment haza a munkából és közben ugrott be a gyorsétterembe, ahol elvitelre kérte a falatkákat.

A barátnője a lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a férfit nagyon lelombozta a felfedezés.

Bizarr meglepetés várta a férfit, csirkefalatok helyett

Nem egészen ez volt a pórul járt férfi dobozában (Fotó: Getty Images)

„Azt hittem, menten sírva fakad” – mondta a Stuart nevű férfi kedvese, Megan. „Nagyon kimerítő a munkája, sokszor nem is tudja, mikor fog hazaérni, vagy mikor lesz két perce bekapni valamit. Nem hittünk a szemünknek. Én először nevettem a dolgon, aztán megláttam az arcát és láttam, hogy teljesen összeomlott. Nagyon éhes volt és csak vacsorázni szeretett volna, ehelyett csak egy kupac uborkát kapott.”

A gyorsétterem képviselői jelezték, hogy a fiatalembert készek kártalanítani a bizarr eset után, ami meglepő módon nem az első alkalom, amikor problémák támadtak a csirkefalatokkal. Egy brit férfi nemrég ötezer fontos, azaz több mint kétmillió forintos kártérítést kapott, miután mindössze 3 darab csirkefalatot talált a nuggets dobozában.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top