Életmód

Hatalmas ajándékot kapott a tinilány, aki 14 éves kora óta eltartja magát

Négy éve önállóan boldogul, tanul, dolgozik és főiskolára készül.

Hatalmas ajándékkal leptek megy egy floridai végzős középiskolás diákot, akinek nagyon kemény az élete, de a rengeteg nehézség ellenére tanult, dolgozott és eltartja magát.

A most 18 éves Asria Canada szegénységbe született, a családjának a mindennapi megélhetés is gondot okozott. A lány ezért 14 éves korában szülei tudtával elköltözött otthonról. Eleinte barátoknál húzta meg magát, kanapékon aludt, és házimunkát végzett, mert fiatal kora miatt munkát sem vállalhatott.

Aztán 16 évesen elkezdhetett dolgozni, és azóta folyamatosan van munkája. Fenntart egy albérletet, önállóan tartja el magát, és közben még le is érettségizett. Főiskolára is jelentkezett, de a tandíjat nem tudná kifizetni.

Ezért a Marjorie’s Hope nevű jótékony szervezethez fordult. A szervezet aztán hatalmas meglepetést talált ki: szereztek egy vadonatúj autót a lánynak. A közlekedés ugyanis szintén hatalmas problémát jelent neki. A kocsit végül cégek adományozták Canadának, aki egy szalaggal átkötve kapta meg az ajándékot:

Nagyon meghatódtam, és le voltam döbbenve. Korábban szerettem volna egy kocsit, de amit választottam, az még azelőtt lerobbant, hogy a papírokat elintéztem volna. Nagyon sokat jelent ez nekem

– mondta Asria Canada.

A lány nemcsak könnyeben tud majd eljutni a munkahelyére, egy McDonald’sba, hanem egy kétezer dolláros ösztöndíjat is kapott. A jótékony szervezet munkatársa szerint a tinédzser kitartása nagyon megérintette őket, ezért segítettek neki. A lány meteorológus lesz, ha elvégzi a főiskolát.

(Yahoo Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top