nlc.hu
Család

Leendő nagyszülők reakciója a terhesség hírére

Kaparós képeslapról tudta meg, hogy nagymama lesz, lehangolóbban nem is reagálhatott volna

Az internet nem tud mit kezdeni a nagymama furcsa mimikájával, vagyis annak hiányával.
Thai nagymama

Úgy érezzük, láttunk már mindent, de ez a TikTok-videó rajtunk is kifogott. A videomegosztó egyik fiatal felhasználója, Jackkie Chann ugyanis feltöltött egy rövid klipet, amin az látszik, amint a szülei éppen megtudják, hogy újabb unoka érkezik a családba. A lány mindezt viccesen adta a tudtukra: küldött nekik egy képeslapot, amelyről a szívet lekaparva bukkant elő a felirat: „nagyszülők lesztek”. Az apja hatalmas lelkesedéssel vetette rá magát a képeslapra, és boldog is volt, „szép volt, szép volt”, mondogatta a kamerába mosolyogva. A felesége eközben teljesen közönyös arccal, mély apátiában ült mellette és nézte végig az egészet, amikor pedig a férfi elmondta neki, mire ez a nagy felhajtás, akkor is csak nézett maga elé.

Ha nem lett volna elég világos, mennyire hidegen hagyja az egész: amikor a férje megkérdezte, boldog-e, annyit mondott, „nem”. 

@jackkiechann89

Side note, they live in Thailand. My mum acts like im still a teenager 🤣 #PerfectMarcJacobs #pregnancyannouncement #CruelSummerConfessions #fyp

♬ original sound – Jackkie Chann

A kommentelők nem tudták hova tenni a jelenetet, többen aggódtak az anyáért, vagy éppen dühösek voltak rá. Jackkie pozitívabb: azt írta, biztosan megvan erre a logikus magyarázat. Például az, hogy a szülei Thaiföldön ragadtak, ott pedig karantén van érvényben, tehát esélyük sincs hazajönni meglátogatni a már megszületett unokájukat. Ennek tudható be az anya reakciója is. Meg annak, hogy még mindig tiniként gondol rá.

Kiemelt kép: Getty Images

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top