nlc.hu
Család

Nincs iskolabusz, van helyette limuzin

Limuzinnal hordja iskolába a gyerekeket a jótékony apuka

Kevés az iskolabusz, így segít a helyzeten.

Egy ohiói limuzinsofőr apukának elege lett belőle, hogy az amerikai államban hiány van iskolabusz-sofőrökből, ezért a család céges autójával állt be fuvarozni a gyerekeket, hogy így támogassa az oktatást – írja a UPI.com.

Sean Rogers a lapnak elmondta, hogy a gyerekei múlt pénteken nem vettek részt az órákon, mivel a rendszeresen közlekedő iskolabusz egyszerűen nem érkezett meg időben. Ezután a Facebookon kérdezte meg a gyerekek osztálytársainak a szüleitől, akarják-e, hogy a gyerekeket ő szállítsa az iskolába.

Rogers édesapja limuzinkölcsönző vállalkozást üzemeltet, így a férfi egy luxusautót kért kölcsön a cégtől, hogy ezzel oldja meg az iskolások szállítmányozását.

Iskolabusz helyett limuzint használnak Ohio államban

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A felajánlásra rövidesen tucatjával kezdtek reagálni a szülők: hétfőn még csak 25 gyerek vette igénybe a limuzinos utazás lehetőségét, másnap viszont már 42 iskolás várta a sofőr érkezését.

„Mindenki arról beszél, hogy a közösségek összefogásával állítsuk meg az egyre terjedő erőszakot, de szerintem már azzal is sokat segíthetünk, ha gondoskodunk róla, hogy a gyerekek eljussanak a suliba, ahelyett, hogy kimaradnak és bajba keverednek” – mondta Rogers a helyi WYSX-TV tévécsatornának.

Arról nincs információ, hogy mit szólnak majd a gyerekek, ha a luxusautót a helyzet rendeződésével újra a megszokott iskolabuszokra kell cserélniük.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top