nlc.hu
Család

A Simpson-családdal népszerűsíti új kollekcióját a Balenciaga divatház

Divatbemutatón lépett fel a Simpson család

A népszerű rajzfilm szereplői a Párizsi Divathéten mutatkoztak be modellként.

A világ egyik legnépszerűbb rajzfilmje, a Simpson család már számtalan hírességet vendégül látott, most azonban a főszereplők, azaz Homer, Marge, Lisa, Maggie és Bart „látogatott” el a világ egyik legismertebb divatbemutatójára, a Párizsi Divathétre – írja a CNN.

A hírcsatorna információi szerint Simsponék a Balenciaga divatház 2022 tavasz-nyári kollekcióját mutatták be. A különleges eseményen a YouTube-on látható, tízperces speciális Simpsons-epizódot vetítették le a közönségnek. A kisfilmben Simpsonék Párizsba utaznak, hogy a Balenciaga ikonikus ruhakölteményeiben parádézzanak a kifutón.

A Simpson-család Balenciaga-modellnek állt

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Az epizódban megjelenik többek között Anna Wintour, a Vogue főszerkesztője és Demna Gvasalia, a Balenciaga kreatív igazgatója is. A különleges rész sztorija szerint Homer elfelejt születésnapi ajándékot venni Marge-nak, aki egy limezöld Balenciaga báli ruha után álmodozik. Homer a legolcsóbb terméket akarja megvásárolni, a divatház azonban a 22 ezer dollárba (közel hétmillió forintba) kerülő ruhát küldi el nekik. Ezután megegyeznek, hogy visszaadják a ruhát, azonban ekkor köszönőlevelet kapnak Gvasaliától, aki rájött, hogy Simpsonék pont olyan hétköznapi emberek, akiket szívesen látna a kifutón.

A bemutató másik különlegessége az volt, hogy a már megérkezett vendégeknek a vörös szőnyegen vonuló további meghívottak képét mutatták, azonban, amit ők nem tudtak, az érkezők között a Balenciaga ruháit viselő modellek is szerepeltek, így a bevonulással már el is kezdődött a rendhagyó divatbemutató. A modellek között hírességek is szerepeltek, például Isabelle Huppert és Elliot Page színészek.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top