nlc.hu
Család

Halit Ergenç ismét apuka lesz

Emlékszel a Szulejmán sztárjára? Halit Ergenç ismét apuka lett

Feleségével, Bergüzar Korellel harmadik gyermekük született meg.

Halit Ergenç 1970. április 30-án született Isztambulban, Sait Ergenç török színész fiaként. Gimnáziumi tanulmányai után, 1989-ben az Isztambuli Műszaki Egyetemen, és a Mimar Sinan Egyetemen tanult.

Rövid ideig táncosként dolgozott, majd a színészi pályáját 1996-ban kezdte, a Dormen Színházban, ahol A király és én című darabban szerepelt. 2000 óta filmekben és sorozatokban is játszik.

Szulejman sztárja ismét apa lesz

A színész 2017-ben (Fotó: Getty Images/Ernesto Ruscio)

A hazai közönség a nagysikerű Szulejmán című sorozat főszereplőjeként szerette meg. A jelenleg 51 éves színész boldogabb nem is lehetne, feleségével, Bergüzar Korellel megszületett harmadik gyerekük:

Volt babaváró parti is, ahol elárulták, hogy kislányuk születik, aki a Leyla nevet kapja.

A színészpár két fiút is nevel, Ali 2010-ben, második gyerekük, Han tíz évvel Ali után érkezett.

Érdekesség, hogy Bergüzar és Halit gyerekét is így hívták a Seherezádé sorozatban, ami összehozta a színészpárt. „Hannak egyetlen szál haja sem volt. Olyan kopasz, mint a papája, nagyon hasonlít Halitra” – mondta a színésznő. A Szulejmán főszereplője pedig Isten áldásának nevezte az újszülöttet. 

A Habertürk magazinnak adott interjújában a színésznő így nyilatkozott:

„Egy általános orvosi vizsgálat során tudtam meg, hogy terhes vagyok. Halittal teljesen megdöbbentünk. Ezt követően azt mondtuk, ha már belekerültünk ebbe a helyzetbe, csináljuk is végig.”

Halit és Bergüzar 2003-ban kötött barátságot, szerelem viszont csak később alakult ki közöttük, mert amikor megismerkedtek, mindketten kapcsolatban éltek. Amikor 2006 és 2009 között forgatták a Seherezádét, Ergenç házassága megromlott, végül 2009-ben hivatalosan is elvált a volt feleségétől. Ezt követően jöttek össze, és azóta is boldog házasságban élnek.

Szulejman sztárja ismét apa lesz

Fotó: Getty Images/Anadolu Agency

 A Szulejmán után felszabadult

Amióta véget ért a Szulejmán sorozat, Halit Ergenc végre olyan dolgokkal foglalkozhat, amikre az elmúlt években nem sok ideje jutott. Például énekelhet.

A szultánt alakító színész ugyanis kiváló zenész-énekes, ami nem csoda, hiszen már édesapja is az volt. „Édesapám arab zenét hallgatott, és úgy komponált. Ez hozta hangulatba. Halála után került a kezembe sok külföldi zenei CD-je, amikről nem is tudtam, hogy tetszettek neki, és ezzel megint egy új oldaláról ismertem meg… Ahogy az éneklésnél, úgy a szerepek során is érzelmeket kell közvetíteni, de ezeket át kell élnem, máskülönben nem lesz hiteles”mondta egy korábbi interjúban Ergenc.

Akkor és most

 (Nyitókép: Anadolu Agency/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top