nlc.hu
Család

Berki Mazsi üzenete

Berki Mazsi nyilvánosan üzent Hódi Pamelának

Hódi Pamela és Berki Mazsi között igencsak elmérgesedett a viszony, de Mazsi most tett egy nagy gesztust.

Hódi Pamela és Berki Mazsi között igencsak elmérgesedett a viszony, különösen Pamela és Berki Krisztián közös kislánya, Nati nevelése miatt. Úgy tűnik, Mazsiban sok minden megváltozott a kislánya, Emma születése óta, sőt, most nyilvánosan bocsánatot kért Pamelától – szúrta ki a Blikk.

Berki Mazsi és Berki Krisztián

(Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

„Teljesen másképp gondolkodom már nagyon sok mindenről. Úgy gondolom, nagyon-nagyon sok mindenben hibáztam egyébként a múltban, nagyon sok mindent másképp csinálnék. Vannak emberek, akiket megbántottam, és ezt, hiába én nem szándékosan szerettem volna, sajnos teljesen úgy mutatott kifelé, és teljesen átértékelődtem, mióta megszületett a kislányom” – mondta Mazsi bűnbánóan az Instagramon 24 órán keresztül elérhető sztorijában.

Természetesen követői rákérdeztek, hogy Pamelára gondol-e, amire az újdonsült anyuka ezt válaszolta:

“Igen. Nagyon sok gondolat van ezzel kapcsolatban a fejemben, de röviden, tömören kifejtettem. Sokan név és pontos információk nélkül is értik, kire és mire gondolok és ennek örülök” – mondta Berki Mazsi.

(Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top