nlc.hu
Család

Ő Berki Mazsi szerelme

Berki Mazsi közös fotót posztolt az új párjával

A székesfehérvári üzletemberrel nagy a szerelem.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Berki Mazsi és új párja, Zoltán jelenleg Székesfehérváron élnek mozaikcsaládként. A férfinek egyébként van két gyereke az előző kapcsolatából. Az influenszer korábban elmondta, hogy lánya akaratosságban nagyon rá hasonlít, és Zoltán másként áll Emma ezen tulajdonságához, mint ő. Úgy érzi, hogy nemcsak a ringben, de az életben is erősebb, mint valaha. És ami a legfontosabb, nagyon boldog. Az édesanya Valentin-nap alkalmából tett közzé egy képet a párjával, amihez ezt írta: „Egy kép, amit még nem mutattam senkinek. Az első közös képünk. Ő az én Valentinom” – fogalmazott Mazsi az Instagram-oldalán. Kattints ide a képért!

Berki Mazsi

Berki Mazsi (Fotó: Trenka Attila)

A Sztárbox helyszínén láthattuk már szurkolni a székesfehérvári üzletembert, akivel elsőként az nlc-nek pózoltak

„Az az igazság, hogy mindenem megvan, amiről álmodhattam, van egy gyönyörű szép, egészséges kislányom, egészségesek a szüleim, kaptam egy új családot, akik szeretnek és befogadtak” – mondta korábban a híresség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top