nlc.hu
Család

Berki Mazsi járja a világot a szerelmével

Berki Mazsiék ismét luxusnyaralásra indultak

Az özvegy új családjával körbejárja a világot.

Berki Mazsi teljesen kivirult új párja, Zoltán mellett. Miután megnyerte a Sztárboxot, úgy döntött, hogy itt az ideje egy kisebb kiruccanásnak, méghozzá kislányával, illetve új családjával. Az édesanya az elmúlt hónapokban járt már Spanyolországban és Amerikában is. Kezdetben csak Mazsi, a lánya, Emma, a párja és a kislánya, Zara, illetve Zoltán édesanyja vágtak neki a nagy utaknak, később azonban új szerelmének korábbi párja is csatlakozott hozzájuk. Mazsi közösségi oldaláról kiderült, hogy most újabb mesés helyen töltik a szabadidejüket: a csodás Bangkokban üdülnek.

Berki Mazsi

Berki Mazsi (Fotó: Trenka Attila)

Boldognak élnek mozaikcsaládként

Berki Mazsi és új párja, Zoltán jelenleg Székesfehérváron élnek mozaikcsaládként. A férfinek egyébként van két gyereke az előző kapcsolatából. Az influenszer korábban a Fókusznak adott interjúban elmondta, hogy lánya akaratosságban nagyon rá hasonlít, és Zoltán másként áll Emma ezen tulajdonságához, mint ő.

„A legjobban szerintem az akarata hasonlít rám. Nagyon akaratos, én is ilyen voltam. Általában amit szeretne, azt eléri, de hála a Jóistennek, van itthon férfi a háznál. Megmondom őszintén, én nagyon lágyszívű vagyok, és a párom az, aki a rossz zsaru szokott itthon lenni” – nyilatkozta Mazsi, aki már egy családként tekint magukra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top