nlc.hu
Család
Közös utazásra készült Rácz Jenő és Gyuricza Dóra

Rácz Jenő és párja, Gyuricza Dóra utoljára utaznak el kettesben – fotó

Hamarosan bővül a család.

Lassan itt az év vége, sokan ilyenkor tudnak csak leengedni, elutazni, és a családdal, vagy a párjukkal lenni. Így van ezzel Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra is, akiknek év közben kevés idejük van arra, hogy kettesben legyenek.

rácz jenő gyuricza dóra

Pár nap és már egy tengerparton fognak pihenni (Fotó: Instagram)

Bevallásuk szerint nagyon sokat dolgoznak az évben, ezért ritkán tudnak kettesben lenni, de amikor igen, akkor viszont csak egymásra figyelnek, megpróbálva minőségi időt együtt tölteni. Így lesz ez most is, Dóri a legutóbbi Instagram-posztjában osztotta meg  a jó hírt, miszerint pár nap múlva egy közös kalandra indulnak.

„Most már tényleg mindennap egymásra nézünk, és azt mondjuk – nyugi, már csak x nap, és megyünk. Van tippetek, hova utazunk?
Ti is érzitek, hogy mindenki és minden stresszesebb az ünnepek előtt? Megy a kapkodás, a sürgetés, hogy csak minden legyen meg addig.
Alig várom, hogy a kis Kamillával a pocakomban sétáljunk a homokban, sós hajjal és piros arccal. Utoljára, úgy igazán kettesben” – írta Dóri.

Rácz Jenő még novemberben osztotta meg a nyilvánossággal a jó hírt, hogy gyermeket várnak, az nlc-nek pedig arról  is mesélt a Konyhafőnök sztárja, hogy a koronavírus hatására mennyire felerősödött a munkaerőhiány a vendéglátóiparban.

(Blikk)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top