nlc.hu
Család

Berki Krisztián 1,39 millió forint gyerektartással tartozik Hódi Pamelának

Megnyerte a pert Hódi Pamela, ez vár most Berki Krisztiánra

Másfél év után jogerős ítélet született Tóth-Hódi Pamela és Berki Krisztián ügyében.

A Blikk értesülései szerint az egykori sztárpár közös gyermekük, Natasa Zselyke elhelyezése miatt fordult a bírósághoz, ugyanis a felek sokáig nem tudtak megállapodni abban, hogy mikor hol és mennyi időt töltsön kislányuk.

Berki Krisztián

Fotó: Instagram

Pamela a Blikk megkeresésére elmondta:

„Nem akartam bíróságra menni, próbáltam ezt elkerülni, és normálisan, egymás közt rendezni a helyzetet. Egyszer már meg is egyeztünk, de amikor már a bíróságon voltunk, Krisztián váratlanul visszalépett, ennek okát sosem indokolta meg, ezzel nem hagyva más megoldást, minthogy kénytelen voltam beleállni a pereskedésbe, amelynek mostanra lett meg az eredménye – mondta a lapnak Pamela és  hozzátette,  az elmúlt másfél év fizikálisan, lelkileg és anyagilag sem volt egyszerű, örül, hogy végre lezárult.

  • A határozat szerint Berki Krisztiánnak havonta 80 ezer forint gyerektartást kell fizetnie, valamint visszamenőleg 1,39 millió forintot is át kell utalnia az elmaradt tartásdíj miatt, amelyet a férfi még nem tett meg, pedig a befizetés határideje már lejárt.
  • A bíróság nemcsak az anyagiakról döntött, hanem arról is, hogy melyik szülőnél mennyi időt tölthet kislány. A beosztás alapján a kislány másfél hetet édesanyjával lesz, fél hetet pedig az édesapjánál, a szüneteket és ünnepeket is nagyjából fele-fele arányban osztották meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top