nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela pert nyert Berkivel szemben

Hódi Pamela pert nyert Berki Krisztiánnal szemben

Egyelőre csak elsőfok, Hódi Pamela majd a jogerős ítélet után nyilatkozik.

Hódi Pamela és Berki Krisztián sokáig peren kívül próbáltak megegyezni a lányuk, Nati elhelyezésével kapcsolatban, ám több tényező ellehetetlenítette az egyezséget. Ezért döntött úgy a modell, hogy a bírósághoz fordul az üggyel kapcsolatban. A Blikk úgy tudja, a másfél éve tartó per végére pontot tettek, ám egyelőre nem jogerős az ítélet. 

„Az ítélet tartalmával elégedett vagyok, és amint jogerős lesz, szívesen nyilatkozom is róla, ám addig nem szeretnék többet mondani” – mondta a lapnak szűkszavúan Pamela.

hódi pamela per

Hódi Pamela pert nyert (Fotó: Smagpictures)

„2017 szeptemberében jött egy olyan bírósági végzés, hogy 50-50 százalék legyen a gyermekfelügyelet. Ezt akkor adja meg a bíróság, ha a felek között jó a kapcsolattartás és a kommunikáció. Sajnos, még erre a végzésre kell hagyatkoznunk, holott igazából mi soha semmiben nem értünk egyet. Ezt támadtam meg, pedig nem szerettem volna. Az egésznek, annak, hogy miért járunk a bíróságra, van előzménye. Korábban elmentünk az én ügyvédemhez, fél éven keresztül minden héten jártunk hozzá, és elmondtuk, mit szeretnénk. Krisztián három dologhoz ragaszkodott, én egyhez, végül megegyeztünk és aláírtuk a papírokat. (…) Nem jött vissza, hiába hívta őt az ügyvédje. Kiborultam, mert szerettem volna túl lenni az egészen. Krisztiánnál minden óráról órára változik, olyan hangulatingadozásai vannak, amivel nem tudunk mit kezdeni. A következő tárgyaláson bejelentette, hogy ő mégsem szeretné ezt az egészet. Nem értettük, miért nem, és ezért tartunk most ott, hogy pereskedünk és bíróságra járunk” – erről korábban a Frizbiben mesélt. 

A lap kereste a másik felet, Berki Krisztiánt, ám hosszas káromkodás után bontotta a vonalat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top