nlc.hu
Család

Tóth Angelika a kislányáról

Szép nevet ad kislányának Tóth Angelika, a Keresztanyu színésznője

A Keresztanyu című tévésorozatban játszó Tóth Angelika múlt héten adta hírül, hogy párjával kisbabát várnak.

A sorozatban Harangozó Laurát alakító színésznő eleinte nem értette, amikor körülötte mindenki azt mondogatta neki, hogy majd jön egy érzés. ,,De mi ez az érzés? És így 28 évesen nem éreztem ezt az érzést, de most, 30 évesen rájöttem, hogy tényleg jön ez az érzés” – mondta el a az RTL Klub Reggeli című műsorában.

Egészen pontosan az esküvőjük után érezte Tóth Angelika azt, hogy jó lenne, ha párból családdá válnának. Decemberben bele is  vágtak a babaprojektbe, nem sokkal később pedig már pozitív is lett a terhességi tesztje.

Tóth Angelika és férje esküvőjükön (Fotó: smagpix.com)

Tóth Angelika és férje az esküvőjükön (Fotó: smagpix.com)

A picit augusztusra várják, és már a nemét is tudják. ,,Amikor megérkezett a genetikai vizsgálat eredménye, én böngésztem az elejét, hogy minden rendben van-e, ő meg egyszer csak felkiáltott, hogy: lány! – azt kereste a szemével” – mondta.

Első gyermekük neve pedig Sári lesz.

Tóth Angelika alig várja, hogy karjaiban foghassa kislányát (Fotó: smagpix.com)

Tóth Angelika alig várja, hogy karjaiban foghassa kislányát (Fotó: smagpix.com)

A kicsi érkezésére felkészültek, már nagyon várják, ráadásul nemcsak családi és baráti körben, hanem még a sorozatban is. Angelika terhességét ugyanis a Keresztanyu történetébe is beleépítik. A fiatal színésznő addig forgat, ameddig csak bírja. Gömbölyödő pocakja miatt viszont a színháztól egy időre búcsút int, így ott csak március közepéig láthatja a közönség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top