nlc.hu
Sztárok

Tóth Angelika a szülös jelenetről

A Keresztanyu sztárja, Tóth Angelika félt, hogy forgatás közben fog szülni

Sárinak viszont eszében sem volt akkor még világra jönni.

A Keresztanyu című sorozat Laurája, Tóth Angelika februárban jelentette be, hogy várandós, de a munkával egészen az utolsó pillanatig nem állt le. Az RTL Klub sorozatának készítői pedig úgy döntöttek, hogy a növekvő pocakot a negyedik évad forgatókönyvébe is beleírják. A színésznő nyár közepén adott életet kislányának, Sárinak, de a sorozatbeli szerepében pár héttel korábban már eljátszotta a szülést. 

Tóth Angelika

Tóth Angelika (Fókusz)

„Féltem egy picit tőle, de ez természetes, igazából a babát féltettem, nehogy félreértelmezze a testi jeleimet – mesélte a Fókusznak az ikonikus jelenet forgatása alatt. – Igyekszem testből kicsit kevesebbet dolgozni és fejből megoldani.” Persze Sári pontosan tudta, mikor kell érkeznie, és míg édesanyja a jelenetet próbálta, addig ő egyre feljebb mászott a pocakjában. 

A telenovella egyébként hamarosan véget ér, a színészek már augusztusban leforgatták utolsó jeleneteiket és búcsút vettek Makkosszállástól

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top