nlc.hu
Sztárok

Világra jött Tóth Angelika kislánya

„A kisasszony úgy érkezett, mint egy kis rakéta” – először mesélt a szülésről Tóth Angelika

Ugyan Angi sokáig nem tudta magát elképzelni anyaként, most nem is lehetne boldogabb.

A Keresztanyu című sorozat Laurája, Tóth Angelika februárban jelentette be, hogy első gyermekével várandós. Bár a fiatal színésznő sokáig úgy érezte, nem szeretne majd gyermeket, eljött a pillanat, amikor ez megváltozott, és boldogan újságolta el, hogy már a legelején tudták, a pici a Sári nevet kapja majd. 

Tóth Angelika

Tóth Angelika (Fotó: RTL Klub)

Sári három hete jött a világra, és volt, ami nem úgy alakult, ahogy az édesanya elképzelte. Angi hosszú és fájdalmas szülésre készült, melyhez illóolajokat vásárolt és még egy tanfolyamot is elvégeztek férjével, Tiborral

„A kisasszony úgy érkezett, mint egy kis rakéta, úgyhogy, azt hiszem, az a legmaradandóbb az egészben, hogy rövid, de intenzív szülés volt. Az első fájás után négy órával a mellkasomon szuszogott Sári. Idő sem volt az illóolajokra vagy a zenére. Ezenkívül egyébként minden úgy történt, ahogy szerettem volna: természetes úton, fájdalomcsillapítás nélkül hoztam világra a kislányomat – mesélte Laura a Story magazinnak, majd hozzátette, férje mindenből kiveszi a részét. – Most kovácsolódunk családdá. A férjem rengeteget segít, igazi támaszom ebben az első pár hétben. Egyébként a kislányunk nagyon kíméletes velünk, sokat alszik, jókat eszik.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top