nlc.hu
Család

Kardos Eszter az anyaságról

Kardos Eszter: „Simán benne van, hogy bekattanok”

Őszintén beszélt jövőbeli terveiről a fiatal színésznő a Reggeli műsorában.

Kardos Eszter közel egy éve szülte meg második gyermekét – eleinte aggódott, hogy kislánya és négyéves kisfia hogyan fognak kijönni egymással. Szerencsére a két kisgyerek nagyon jó testvérnek bizonyul, imádják egymást. A fiatal anyuka elmondta, hogy összejött az egy fiú és egy lány, ami szerinte egy tökéletes kombináció és nem is szeretne tovább kísérletezni.

Kardos Eszter: Simán benne van, hogy 40 évesen bekattanok

Kardos Eszter egyelőre nem szeretne több gyereket (Fotó: smagpix.com)

„Én most harmincéves vagyok, tehát simán benne van, hogy mit tudom én, negyvenévesen bekattanok és azt mondom, hogy Úristen, nekem még egy gyerek kell. De azt hiszem, hogy nem fogok bekattanni” – tette hozzá a színésznő a Reggeliben.

Kisfia egyébként szeptemberben kezdte meg az óvodás éveket. A kicsit anyukája tanítja síelni, ugyanis Eszter korábban négy évig dolgozott síoktatóként Ausztriában.

A színésznő arról is beszélt a műsorban, hogy rengeteget szinkronizál mostanában, amit különösen élvez, ugyanis változatos karaktereket kell megszólaltatnia.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top