nlc.hu
Sztárok

Megszületett Kardos Eszter kislánya

Megszületett Kardos Eszter kislánya, a nevét is elárulta a színésznő

Kardos Eszter a szülés közben végig támogatta a férje.

Kardos Eszter nemrég a Reggeli vendége volt, ahol elárulta, hamarosan megszületik a kislánya, már csak napok, akár órák vannak hátra. Nem sokat tévedett, a HOT! magazin címlapjáról ugyanis kiderült, hogy életet adott a második gyerekének, akit Zitának neveztek el.

Eszterék kislánya, aki végül 13 óra 20 perckor született meg természetes úton 3015 grammal, valamint 50 centisen, a Győrfy Zita nevet kapta – írja a lap. 

„Hercegnős nevet szerettünk volna adni neki, és Zita volt az utolsó magyar királyné. Rövid, talán nem elcsépelt névről van szó, akikkel beszéltem előtte róla, mindenki azt mondta, csak szép Zitákat ismer… Az egész várandósságom és maga a szülés is minden kellemetlenség nélkül zajlott, de azt hozzá kell tennem, hogy minden nő előtt le a kalappal, mert azért voltak necces pillanatok. Ám leírhatatlan a boldogságunk, s minden fájdalom egy szempillantás alatt megszűnik, ahogy ránk néz a gyermekünk, mi egymásra nézünk, és tudjuk, hogy ez a pici belőlünk lett”

 mesélte a Barátok közttől búcsúzó színésznő. 

Sztárok, akiknél bővült a család:

kardos eszter

Kardos Eszter (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top