nlc.hu
Család
Reese Witherspoon lánya kiköpött édesanyja

Reese Witherspoon lánya kiköpött édesanyja

Igazi ikertornyok.

Reese Witherspoon 1997-ben, 21 évesen ismerte meg első férjét, Ryan Phillippe-et. Két évvel később oltár elé álltak, és a családalapítással sem vártak sokáig.

Bár a házasságuk zátonyra futott, a kapcsolatukból két gyermekük született. A lányuk, Ava 1999-ben, fiuk, Deacon 2003-ban jött a világra.

Witherspoon korábban elárulta, nagyon szoros a viszony közte és a gyerekei között. Családcentrikus embernek vallja magát, aki bár a munka terén mindig határozott, ha a gyerekeiről van szó, sokkal megengedőbb.

Reese lányával, Ava-val.

Reese Witherspoon és lánya, Ava 2018-ban (Fotó: Michael Tran/FilmMagic)

„A munkában tanúsított magatartásom teljesen az ellentéte annak, ahogy anyaként viselkedem. Elolvadok a gyerekeimtől. Egy puha, habos süti leszek karamellel a közepén. Az is nagyon fontos a számomra, hogy érezzék, mennyire támogatom őket. Szeretném, ha tudnák, hogy bármilyen álomról vagy vágyról van szó, százszázalékosan mögöttük állok” – mesélte az InStyle interjújában.

Ava és édesanyja egyébként megszólalásig hasonlítanak egymásra. Még a stílusuk is hasonló, előszeretettel jelennek meg szinte ugyanolyan hatású darabokban a vörös szőnyegen, így nem csoda, hogy gyakran testvéreknek, mi több, ikreknek nézik őket.

Reese lányával, Ava-val.

Fotó: Albert L. Ortega/Getty Images

És nemcsak Reese van oda a gyerekeiért, az érzés kölcsönös. Ava ezt írta édesanyjáról Instagramon: „Ez a gyönyörű nő tanította meg nekem, milyen fontos a szeretet, az ambíció és a kemény munka. Mindennap arra ösztönöz, hogy legyek hálás az életért.” Lánya megható születésnapi üzenetére Witherspoon  így reagált: „Hogy lehetek ilyen szerencsés, hogy olyan lányom van, mint te?

A 22 éves  Ava Phillippe nemrég a hivatalos Instagram-oldalán, egy kérdezz-felelek posztban mondta el, hogy számára a szerelem nem nemhez kötött. A rajongók több kérdést is feltettek a fiatal hírességnek, többek közt, hogy a fiúkhoz vagy a lányokhoz vonzódik-e, melyre a következő válasz érkezett – szemlézte a People: Az…EMBEREKHEZ vonzódom! A nem teljesen mindegy!

A színésznő fia, Deacon pedig igazi szívtipró, sőt, tehetséges is, jövőjét pedig a zeneiparban képzeli el. A közelmúltban jelent meg az első saját szerzeménye, Long Run címmel, melyet Nina Nesbitt skót énekesnővel rögzített.

(Nyitókép: Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top