nlc.hu
Család

Ez a fodrász anyukat a kislányával reklámozza a bizniszét

Így viselte a kislány a luxus hajvágást – videó

Ez a TikTok-os szülő azt írta, elvitte a 2 éves kislányát egy brutál luxi szalonba egy drága hajvágásra, de a végén kiderült, ő volt a fodrász.
fodrász, kislány

Mirella Manellinek saját fodrászata van, plusz hajápolási, edukatív, és olykor nagyon aranyos videókat oszt meg a TikTokon. 

A legutóbbi videóban a 2 éves kislánya szerepel, ebben Mirella azt írja, hogy 80 dolláros hajvágásra vitte a kislányát, de a végén elárulja, hogy egész idő alatt ő volt a lánya fodrásza.

A videó egy közeli felvétellel kezdődik, amelyen Mirella lánya hátradönti a fejét a mosdókagylónak. Kezek láthatók, amint a kisgyermek haját rendezgetik a mosdókagylóban, de a fodrász arca nincs a felvételen. „A 2 éves lányomnak szüksége volt egy frizurára, ezért elvittem egy 80 dolláros fodrászhoz” – áll a képaláírásban.

Ezután a kisgyerek lehunyja a szemét, és kicsit izegve-mozogva tűri, ahogy mossák a haját, egy idő után a kislány feláll, de nem sokkal később visszaül a székbe valamit rágcsálva „Nem gondoltam, hogy vissza fog ülni a sampontálba, ezért sok sütit adtam neki” – magyarázza Mirella a képaláírásban. Íme a cuki videó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top