nlc.hu
Család

Sáfrány Emese mesél a kisfiáról

Sáfrány Emese hosszú idő után először posztolt a fiáról

A légtornász ritkán tesz fel képet közösségi oldalára a kicsiről, de most kivételt tett.

Kisfiával közös fotót posztolt Instagram-oldalára Sáfrány Emese. A kép melletti leírásban részletesen beszámol arról, hogy hogyan is fejlődik a kis Nolen, akit már minden érdekel.

„Nemcsak megnézi, hanem megfogja, megszagolja, és persze megkóstolni is szeretné az új dolgokat, legyen szó akár játékokról, akár emberekről, akár háziállatokról – éppen ezért most már kimondottan ügyelek rá, hogy mi kerül a keze ügyébe. Egy kézzel nyúl a játékok után, és csupán egyik kezét használja ezek megragadására is. Ujjainak mozgása folyamatos, és teljes összpontosítással koncentrál. A tárgyat megragadja, simogatja, nyomkodja, rázogatja, forgatja, szájába veszi, és egymáshoz ütögeti őket. (Kimondottan imádja a földhöz verni a játékokat)” – kezdi a bejegyzést a légtornász.

A kicsi különösen figyel a csengőre, zenélő dobozra és csörgőre. Kúszik-mászik, követi anyukáját mindenhova a lakásban. „Néha a négykézláb pózból kiül oldalra, de többnyire el is borul belőle pár másodperc múlva. Ha megfogjuk a kezeit, egyből feláll, és bármibe kapaszkodik, azon munkálkodik, hogy kiegyenesedjen” – teszi hozzá Sáfrány Emese.

Nolen egyedül is jól elvan, már 30-45 percet is játszik önállóan. A játékok mellett érdekli a telefon is, és felfigyel arra is, ha magáról lát egy-egy fotót, vagy videót. Ilyenkor sokszor fel is nevet, akárcsak akkor, ha ismerős arcot lát. De az idegenektől sem ijed meg, és ha új emberrel találkozik, pár másodperc után rájuk mosolyog.

„Szereti a játékos mókákat, humoros eseményeket. Szereti ‘produkálni’ magát. Szereti a közös játékokat. Már a játék lehetőségének gondolatától is izeg-mozog örömében. Megpróbál egyedül inni. Minden ételt elfogad, és imádja az új ízeket. Viszont még egy foga nem bújt ki” – zárja posztját a légtornász, aki rövid idő alatt nyerte vissza alakját.

Korábban már elárulta, hogy mi a titka: számára nagyon fontos, hogy teste és lelke egyensúlyban legyen, és az is fontos volt, hogy a terhesség alatt is vonzó legyen. 

Sáfrány Emese kisfia szépen fejlődik (Fotó: Smagpictures.com / Piroska Olajos)

Sáfrány Emese kisfia szépen fejlődik (Fotó: Smagpictures.com / Piroska Olajos)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top