nlc.hu
Sztárok

Sáfrány Emese elmondta, miért sok a válás

Sáfrány Emese szerint ezért sok a válás

A légtornász szerint a gyerekvállalással járó problémák elől sokan elmenekülnek.
vállások, gyerekvállalás, Sáfrány Emese

Sáfrány Emese légtornász, aki tavaly nyáron adott életet fiának, Nolennek, a közösségi oldalain több esetben fejtette már ki a véleményét fontos témákról. Ezúttal a sztárvilágban zajló számos válás kapcsán érezte úgy, hogy meg kell szólalnia.

Mint ismert – a média jelenleg nemcsak Horváth Gréta és Meggyes Dávid, de Kulcsár Edina és Csuti szakításától is hangos. Emellett Tápai Szabina és Kucsera Gábor, valamint Berki Krisztiánék is a házasságuk megmentésén dolgoznak. Sáfrány Emese ezek apropóján szedte most csokorba a gondolatait, ami lényegében a következő:

A környezet nem beszél a gyermekvállalás nehézségeiről ezért sokan meglepődnek, amikor kiderül, hogy egy kisgyerek rengeteg feszültséggel, lemondással és felelősséggel jár. Megváltozik az élet és a párkapcsolat is más lesz. A gond pedig abból fakad, hogy

sok apuka (néha az anyukák is) nem bírja a sok lemondást, a sok felelősséget, és inkább menekül vissza a régi, laza életébe, a haverok, buli…, mert ott nincsenek gondok.

Hozzáteszi azt is, hogy, noha ilyenkor a sok új probléma nagy feszültséget okoz, egy babának éppen, hogy nyugalomra lenne szüksége. Bíztatásként gondolatait azzal zárja, hogy, noha a szülővé válás a világ egyik, talán legnehezebb dolga, egyben a leggyönyörűbb is és „nem lehetetlen jól csinálni, sőt, igenis lehet úgy, hogy működjön”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top