nlc.hu
Család

Házasságra készül a csantavéri mészáros

Egymásba szeretett a csantavéri mészáros és a lakásmaffia csapdájába esett Mónika, levelezés útján jöttek össze

Esély sincs arra, hogy valaha együtt éljenek.
börtön

Szerelem szövődött a 40 éves börtönbüntetését töltő, többszörös gyilkos Dér Csaba és a lakásmaffiás áldozat, Szigeti Mónika között, pedig soha nem találkozott egymással. Sőt esély sincs arra, hogy valaha együtt éljenek – számolt be az RTL Híradó. A csantavéri mészárosként elhíresült férfi a sajtóból értesült Mónika lakásmaffiás ügyéről és egy jelentős pénzadománnyal segített rajta. A köszönő levélből pedig szerelmes levelezés lett.

Mónika egyszer látta Csabát a tárgyaláson, de nem mehetett a közelébe. Telefonon rendszeresen beszélnek, és nagyon sok levelet is kap tőle. Nem olyan, mintha együtt lennének, de mégis elég volt ahhoz, hogy közel kerüljenek egymáshoz.

A csantavéri halálosztó valószínűleg élete végéig fegyházban marad, de a házasságra így is van lehetősége. Dér Csaba jogi képviselője azt mondta, a börtön keretein belül lehetőség van házasságot kötni, ám személyes, bensőséges találkozásra az ő esetükben valószínűleg soha nem lesz lehetőség.

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top