nlc.hu
Aktuális

Hálás apja feltételezett gyilkosának, a csantavéri mészárosnak

Egymillió forinttal támogatja feltételezett áldozatának lányát a csantavéri mészáros

Ügyvédje szerint megsajnálta rossz gyerekkora miatt.

2018. szeptember 20-án a Pólus Center mögötti parkolóban holtan találtak rá egy vállalkozóra, a gyilkosággal csantavéri mészárosként elhíresült Dér Csabát vádolják. Bár a férfi először beismerte, hogy ő volt a tettes, később tagadta bűnösségét. Az RTL Klub Híradója most interjút készített a meggyilkolt vállalkozó lányával, akit a feltételezett elkövető egymillió forinttal támogatna, miután a vallomásokból megtudta, hogy milyen rossz gyermekkora volt.

Vetula Viviennek nem volt szoros kapcsolata édesapjával, a férfi azelőtt elköltözött otthonról, hogy ő megszületett volna, és állítása szerint akkor sem foglalkozott vele, hogy édesanyja öngyilkos lett,  mindössze kétszer találkoztak, először a szalagavatóján. Azt, hogy a férfit meggyilkolták, a nevelőapjától tudta meg, és ugyan egy pillanatra összeszorult a gyomra, nem rázta meg a hír. Az RTL Klub Híradója szerint Vetula Vivien elfogadta Dér Csaba felajánlását is, mert elhiszi a gyilkosság vádlottjának, hogy nem ő ölte meg az apját, és nagyon hálás a segítségért. 

Dér Csabának hamarosan ismét bíróság elé kell állni, pár hét múlva eldőlhet a sorsa, és amennyiben bűnösnek találják, akár élete végéig rács mögé kerülhet.

Rendőrök és bűnügyi helyszínelők dolgoznak a főváros XV. kerületében, a Szilas-pataknál, ahol egy 49 éves férfi holttestét találták meg 2018. szeptember 20-án reggel.

Rendőrök és bűnügyi helyszínelők dolgoznak a főváros XV. kerületében, a Szilas-pataknál, ahol egy 49 éves férfi holttestét találták meg 2018. szeptember 20-án reggel. (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top