nlc.hu
Család

Megházasodott a meggyilkolt soroksári futó nő özvegye

Kilenc évvel a tragédia után újra megházasodott a meggyilkolt soroksári futónő özvegye

A soroksári futó nő özvegye újra megtalálta a szerelmet.

Kardos Lajos, a soroksári futó nő özvegye újra megtalálta a szerelmet, egy testépítő hölgyet vett feleségül – írta meg a Blikk.

Kardos Lajos május elején vette feleségül párját. A férfi évtizedekkel ezelőtt testépítő versenyeken vett részt, most úgy hozta a sors, hogy ebben a világban találta meg újra a szerelmet. Új párja, Sebestyén Ágnes, aki a házasságkötéskor felvette férje nevét, így ma már Kardos Ágnesnek hívják, 42 évesen döntötte el, hogy fitnesz versenyző lesz, azóta nagy sikereket ér el. Most ötven éves a hölgy, volt már Európa-bajnok, 2018-ban a Wabba világbajnokságon pedig a második helyet szerezte meg „Miss Fitness” kategóriában – írja a lap.

A 35 éves Gy. Krisztinát nyolc évvel ezelőtt, 2013. szeptember 25-én támadták meg kocogás közben Soroksáron. A vádirat szerint az anyukát lemeztelenítették, majd durván bántalmazták, megerőszakolták és megfojtották. Az elkövető ezt követően magához vette az áldozata mobilját és elmenekült.

Az elkövetőt öt éven keresztül nem találta a rendőrség, 2018-ban történt áttörés az ügyben: a laboratóriumi vizsgálatok egyezést mutattak az évek óta börtönben lévő R. Szilveszter DNS-mintája és a helyszínen talált anyagmaradványok között, valamint az áldozat mobilját megtalálták a férfi börtönletétjei között.Emberölés, szexuális erőszak és kifosztás bűntette miatt tavaly ítélték életfogytiglanra a soroksári futónő gyilkosát.

A soroksári futónő meggyilkolásával gyanúsított férfi letartóztatásáról dönt a bíróság

A soroksári futónő 2013-ban történt meggyilkolásával gyanúsított férfit kivezetik a Budai Központi Kerületi Bíróság épületéből a letartóztatásáról döntő bírósági tárgyalás után 2018. december 7-én.
MTI/Mihádák Zoltán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top