nlc.hu
Család

Összebarátkozott a bolti eladóval az autista kisfiú

A bolti dolgozó összebarátkozott az autista kisfiúval, hogy az anyukája be tudjon vásárolni

A hároméves Hudson nehezen viselte a családi bevásárlásokat, rendszeresen kiborult közben. Aztán jött Mags Lunn, az Asda szupermarket csupaszív dolgozója, és megszerettette vele a bevásárlást.

Mags Lunn, az Asda szupermarket hatvanéves dolgozója fél évvel ezelőtt barátkozott össze a hároméves Hudson Wickes-szel, az autista kisfiúval, aki hetente többször is megfordult a boltban az anyukájával, Bex-el, és olyankor mindig óriási hisztit csapott, ugyanis egyáltalán nem élvezte a bevásárlást. Egy ilyen jelenetnek volt a szemtanúja Mags is, aki maga is nagymama, ráadásul a három unokája közül az egyik szintén autista, így azonnal tudta, milyen kisfiúval áll szemben. Az asszony végül odament segíteni a kétségbeesett édesanyának, és rögtön elnyerte a kis Hudson bizalmát – írja a brit Metro.

Gyerek-felnőtt barátság

Egy igazi barátság (fotó: pixabay)

Azóta Hudson és Mags gyakorlatilag elválaszthatatlanok. Hudson édesanyja heti négy alkalommal jár a boltba vásárolni, és olyankor a kisfia mindig megkeresi a boltban a kedvenc eladóját, és ölelésekkel árasztja el. Mags által már több bolti dolgozóval is összebarátkozott, de Mags az igazi nagy kedvence, akivel rengeteg időt tölt, ezalatt pedig az anyukája be tud vásárolni Hudson tízhónapos kishúgával.

Mags egy elképesztő ember: imádom nézni, ahogy ők ketten együtt vannak

– mesélte a fiú anyukája. Hudson azóta a bolt rajongója lett, nemcsak bevásárolni szeret járni, hanem még otthon is gyakran kell vele boltosat játszani. Mags már húsz éve dolgozik a boltban, és Mags mindig felüdülést visz a napjaiba, mivel amikor meglátja a kissrácot, olvadozni kezd a szíve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top