nlc.hu
Család

Részletek derültek ki a hatvani diák haláláról

Részletek derültek ki a hatvani diák haláláról

A tanárok rögtön kiküldték a diákokat a tanteremből, majd elkezdték az újraélesztést.
Mécsesek égnek a sötétben

Ahogy azt mi is megírtuk, a hatvani Kossuth Lajos Általános Iskolában meghalt ma egy 14 éves fiú. A naphire.hu szerint a 14 éves kisfiút ma reggel nyolc óra előtt holtan esett ki a saját padjából. Egy névtelen megszólaló azt nyilatkozta a lapnak, hogy a tanárok rögtön kiküldték a diákokat tanteremből, majd elkezdték az újraélesztést. Közben három szirénázó mentő is lefékezett az iskola előtt, köztük egy speciálisan felszerelt gyermekrohamkocsi. Az orvosok együttes erővel, kétségbeesve próbálták újraéleszteni a fiút, de már nem tudták megmenteni az életét.

A kisfiút az édesanyja egyedül nevelte, Máté halálát hirtelen szívleállás okozhatta.

A naphire.hu úgy tudja, a tragédia miatt több osztálynak is elmaradt a foglalkozása, a gyerekek egy részét már délelőtt 10 órakor hazaengedték. 

Hasonló eset történt 2021-ben, amikor egy 17 éves diák  az egyik újpesti gimnázium tornatermében minden előzetes panasz nélkül esett össze. A  fiú légzése hirtelen összeomlott, ezért a telefonon kapott útmutatás alapján a tornatanár azonnal megkezdte az újraélesztést. Majd a mentők átvették az ellátást és csaknem egy órán át folytatták a helyszínen. Végül stabil állapotban szállították kórházba a diákot, de néhány nap múlva elhunyt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top