nlc.hu
Család

Gyerekrablás Egyiptomban.

A magyar nő azt állítja, férje elrabolta a gyerekeit Egyiptomban

Nem tudott elszökni a magyar nő férjétől, most gyerekrablásért jelentette fel.

Férje családja elrabolta a gyerekeit Egyiptomban – ezt állítja egy magyar nő. Az RTL Híradójának azt mesélte, férje egy radikális muszlim csoport hatására elzárta őt a külvilágtól, ezért akarta elhagyni, de sógornője megakadályozta, hogy Magyarországra szökjenek.

A gyerekek anyja, Zsófi 8 éve ismerkedett meg a Londonban élő, egyiptomi származású Ahmeddel. Összeházasodtak, ezután született meg két gyerekük- Levente most 3 és fél, Juszuf másfél éves.

A házasság akkor kezdett megromlani, amikor az apa egy radikális vallási csoporthoz csatlakozott, ami miatt korlátozni kezdte Zsófia életét.

A szigorú szabályok miatt Zsófia úgy döntött, elhagyja a vallást, de ezt nem fogadta el, és rávette, utazzanak el Egyiptomba, a nagyszülőkhöz. A nőnek ott sem változott a véleménye. Szerinte a nagyszülők rá akarták venni, hogy utazzon haza a gyerekek nélkül. Erről hallani sem akart, szökni próbált, de elvették a pénzét, és bezárták egy lakásba. Amikor elaludt, a család eltűnt a gyerekekkel, Zsófia azóta se tudja, hol vannak.

A kairói magyar főkonzulátus segített a nőnek feljelenteni a férj családját, de a nő szerint az egyiptomi hatóságok semmit nem tesznek, hogy megkeressék a fiait.

Hasonló esetekből sajnos nincs hiány: Tímea férjének testvére egy látogatás során elterelte az anya figyelmét, ekkor vitte el az apa a gyereket.

A magyar nő azt állítja, férje elrabolta a gyerekeit Egyiptomban

A magyar nő azt állítja, férje elrabolta a gyerekeit Egyiptomban. Fotó: RTL Híradó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top