nlc.hu
Család

Nagymamaként találkozott először édesanyjával

65 éves korában találkozott először anyjával, akiről azt hitte, hogy már nem él – videó

Judy Kenyon, akit újszülöttként adtak örökbe, úgy érzi, most lett teljes az élete.

Judy Kenyont születésekor örökbe fogadták egy másik gyermekkel, Daviddel együtt. Miután az örökbefogadó szülők elváltak, és anyjuk újraházasodott a szintén adoptált testvérével nem szívesen látott személyek voltak az új családban. Daviddel úgy döntöttek, megpróbálják megkeresni biólógiai szüleiket, és míg a fiú sikerrel járt, neki nem sikerült anyja nyomára bukkannia, csak annyit tudott róla kideríteni, hogy Gina Masse-nak hívták, 19 éves korában szülte meg őt, és hogy van egy féltestvére, akit szintén Jane-nek hívnak. 

Időközben Judy Kenyon élte az életét, négy gyereket nevelt fel, tanárnőként dolgozott, majd nyugdíjba vonult. És amikor úgy tűnt, soha nem találkozhat azzal a nővel, aki a világra hozta, jött a Long Lost Family című műsor, aminek köszönhetően 65 évesen végre megölelhette édesanyját.

Gina Masse elmesélte, azért kellett örökbe kellett lányát, mert az 1950-es években nem nézték jó szemmel, ha valaki egyedülálló tinédzserként lesz anya, és nem is igazán az ő döntése volt. “Elvették tőlem a babámat. Nem volt más választásom” – mondta. Hozzátette, abban reménykedett, lánya rátalál, már csak azért is, mert a szülei mindig is ugyanazon a címen laktak halálukig. Mint kiderült, Kenyon írt is levelet arra a címre, de már egy évvel a nagyszülők halála után.

A tévéműsornak köszönhetően egyébként nemcsak édesanyjával tudott találkozni, megtalálták a másik Jane-t is,  illetve rajta kívül két másik testvért is Dél-Franciaországban.

Két nő fogja egymás kezét

Fotó: Getty Images

(via 24.hu/Daily Mail)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top