nlc.hu
Család

Akciós ventillátorokat lopkodtak egymás kosarából

Kivetkőztek magukból az akciós ventillátorok miatt a vásárlók Szegeden

Csütörtökön tört ki a Fekete Péntek az új szegedi Aldiban.

Csütörtökön nyitotta meg kapuit az új Aldi áruház a szegedi Dugonics téren. A nyitóünnepségen lufikat és kulcstartókat osztogattak, illetve akciókkal is várták a vásárlókat, akik már reggel fél 7 előtt hosszú sorokban tolongtak az üzlet előtt – számolt be róla a Szegeder.hu.

A nap slágere egyértelműen az akciós álló ventilátor volt, melyből rengetegen szerettek volna vásárolni. A kedvezményes áron kínált áru épp ezért már a nyitást követő másfél órájában elfogyott a polcokról, ami miatt aztán Fekete Pénteket idéző jelenetek alakultak ki az áruházban. Az egyik pénztáros arról számolt be a portálnak, hogy néhány vásárló, akinek már nem jutott az akciós termékből, mások kosarából lopkodta ki azt.

Ventillátor

A kép illusztráció! (Fotó: Getty Images)

Akadtak olyan vásárlók is, akik a hosszú sorokat és a nagy tömeget találták kellemetlennek, azonban belátták, hogy a helyzet minden bizonnyal a nyitás és az akciók következményeképp alakult ki. Ettől eltekintve a helyiek örülnek az új bevásárlási lehetőségnek. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top