nlc.hu
Család

A kommentelők szerint fittebb barátnő kéne a kigyúrt Scottnak

Alicia keményen visszaszólt a kommentelőknek, akik a teste miatt ekézték

Egy TikToker beszólt a gyűlölködőknek, miután egy videójára cifra megjegyzéseket kapott.
Pár tükör előtt pózol

Alicia Mccarvellnek 5,5 millió követője van az alkalmazáson, ahol a testpozitivitással kapcsolatos tartalmakat, valamint egyéb videókat oszt meg az életéről. Egyes hozzászólók most azt írták az egyik posztja alá, hogy a férje túl fitt ahhoz, hogy egy túlsúlyos nővel együtt legyen. Ezeket a kommenteket azután kapta, hogy megosztott egy videót a szerelmével, Scott Mccarvell-lel:

@aliciamccarvell My forever wedding date ♥️ @scottymc4 ♬ original sound - cam

A videót, amelyet több mint 43,4 milliószor néztek meg, trollok vették célba, Alicia pedig a Yahoo Life-nak azt mondta: „Azt hiszem, a férjem és az én testméreteink közötti kontraszt miatt lett belőle virál”.

„A kommentszekcióban a férjem és az én testünkről, az értékeinkről, és arról folyt a beszélgetés, hogy kövér vagyok” – mondta a nő.

@aliciamccarvell

let's address the trash beauty standards in the room ||••

♬ original sound - Alicia Mccarvell

Egy nő pedig azt írta a fiújának privát üzenetben, hogy olyannal kéne együtt lennie, aki aki úgy néz ki, mint ő. Tehát egy vékony, csinos lánnyal. Alicia azonban nem hagyta magát, megosztott egy válasz videót:

„A helyzet azonban a következő: az, hogy a kapcsolatunk nagy részében azt mondogattam magamnak, hogy nem vagyok méltó a szerelmére a testem miatt, pontosan ugyanaz, mint amikor ez a vékony nő azt mondta neki, hogy a teste miatt méltó az övére. Én alulértékeltem magam, ő pedig túlértékeli magát. Mindkettőnkkel elhitették, hogy az értékünk a testünkben rejlik” – mondta Alicia, és hozzátette, hogy korábban már meglepte az embereket azzal, hogy nem lesz féltékeny, amikor nők irkálnak ilyeneket a pasijának, mert tudja, hogy Scott más dolgokat értékel benne.

„Értékeli a humoromat, az elkötelezettségemet, a szeretetemet és a gondoskodó szívemet, és ezek közül egyik sem változik meg, amit ő értékel bennem, ha a testem megváltozik” – magyarázta, és örül neki, hogy a válaszvideója ennyire sikeres lett.

A kommentelők gyakran fogalmaznak meg durva kritikákat, ekézik azokat a párokat is, ahol nagy a korkülönbség. Írtunk például a 26 éves Breanna Newtonról, aki még 2020-ban találkozott először a 47 éves Ryan Whitehill-lel, amikor a férfi ingatlanosként segített egy ház vásárlásában Breanna nővérének. Ők ketten a találkozás után Facebookon vették fel egymással a kapcsolatot, amiből aztán randik, végül szerelem lett, de a lakhelyükön, Oklahoma államban mindenki azt hiszi, hogy kizárólag a pénze miatt van együtt a választottjával.

@aliciamccarvell

let's address the trash beauty standards in the room ||••

♬ original sound - Alicia Mccarvell

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top