nlc.hu
Család

20 évvel idősebb nála és gazdag, de nem sugar daddy

Mindenki a sugar daddy-jének hiszi a 20 évvel idősebb pasiját

A 26 éves nő egy nála 21 évvel idősebb pasiba szeretett bele, csakhogy mindenki azt hiszi, hogy kizárólag a pénze miatt van az új pasijával.

A 26 éves Breanna Newton még 2020-ban találkozott először a 47 éves Ryan Whitehill-el, amikor a férfi ingatlanosként segített egy ház vásárlásában Breanna nővérének. Ők ketten a találkozás után Facebookon vették fel egymással a kapcsolatot, amiből aztán randik, végül szerelem lett, de a lakhelyükön, Oklahoma államban mindenki azt hiszi, hogy kizárólag a pénze miatt van együtt a választottjával – írja a brit Metro.

Breanna és Ryan

Breanna Newton és Ryan Whitehill (fotó: Profimédia)

Breanna életében Ryan az első idősebb pasi, és a lány eléggé sokkolónak találja, hogy többen jöttek már oda hozzá azzal, hogy hol lehet ilyen jó sugar daddy-t találni. Mivel nem laknak túl közel egymáshoz, Breanna minden hónapban nagyjából 1500 kilométert utazik, hogy együtt lehessen a párjával, az utazásait pedig az első négy hónapban saját zsebből fizette, most azonban már engedi, hogy a férfi beszálljon a költségeibe, akit igazi gentlemannek tart. Breanna – aki a fiatal kora ellenére már túl van egy váláson – számára a kapcsolatban mindössze az kényelmetlen, hogy látja, ahogy az utcán mindig megbámulják őket. Sokáig frusztrálta, hogy Ryan-t a sugar daddyjének tartják, de ma már inkább csak mosolyog rajta, megtanulta ignorálni az emberek véleményét. Ryannel kapcsolatban az némi óvatosságra intette, hogy a férfi már háromszor elvált, de úgy gondolja, azóta rengeteget dolgozott magán, hogy megváltozzon. A férfi ágybéli teljesítményét is meggyőzőnek tartja, szerinte egyáltalán nem igaz, hogy az idősebb férfiak kevesebb szexre vágynak, mert ők ketten állandóan szexelnek, mint a nyulak. Breanna szeretné, ha a jövőben a nagy korkülönbségű párkapcsolatokra is normálisként tekintenének az emberek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top