nlc.hu
Család
Nem költözik össze szerelmével Csocsesz

„Nem sietjük el” – egyelőre nem költözik össze új szerelmével Csocsesz

Egyelőre így érzik jól magukat.

Kiss Attila, Csocsesz másfél éve veszítette el feleségét, Gyöngyikét. Mindenkit meglepett, amikor idén májusban bejelentette, hogy a fájdalom és a gyászidőszak után ismét rátalált a szerelem. Új kedvesét, Angit nem csak a nagy közönségnek, de a gyerekeinek is bemutatta már. Ma az RTL Klub Reggeli műsorában együtt meséltek a kapcsolatukról és a jövőbeli terveikről. 

Angi és Csocsesz

Angi és Csocsesz a Reggeliben

A humora, az biztosan, meg hogy mindenről lehet vele beszélgetni, teljesen közvetlenül – válaszolta Angi arra a kérdésre, hogy mi fogta őt meg a zenészben. – Már az első alkalommal, amikor találkoztunk, mindenről tudtunk beszélgetni teljesen fesztelenül. Nevettünk, a mai napig mindenen tudunk nevetni” – mondta Angi, aki, amikor tudja, a fellépéseire is elkíséri Csocseszt és élvezi ezt az életmódot. 

„Működik, minden rendben van hál’ Istennek. Angi egy kis angyalka. Egyfolytában mosolyog. Ezt az optimizmust sugározza magából folyamatosan” – tette hozzá Csocsesz és arra a kérdésre is választ adtak, miért nem bútoroztak még össze. 

„Igazából nem sietjük el, mert hát közel is lakunk egymáshoz. Hol nálam vagyunk, hol Csocsesznél. Majd kialakul, de elmondhatom, hogy szinte mindennap együtt vagyunk” – jelentette ki Angi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top