nlc.hu
Család

Rábai Roxána a toxikus párkapcsolatáról mesélt

Mérgező kapcsolatáról vallott a Mestercukrász győztese, Roxi: „Az igazi nárcisztikusnál a szerelem valóságos tűzijátékkal indul”

Azóta sem áll készen új szerelemre Roxána.

Rábai Roxána nyerte meg a Mestercukrászt és már korábban is mesélt életének nehéz szakaszairól, vagy arról, hogy sokáig élt Venezuelában

Rábai Roxána

Rábai Roxána (Fotó: Instagram)

Most a Story magazinnak adott interjújában a magánéletéről beszélt bővebben. A cukrász elmesélte, milyen volt egy mérgező párkapcsolatban lennie, és hogyan ismerte fel, hogy akkori szerelme nárcisztikus. 

Nem értettem az egészet, hiszen olyan szép és boldog életünk volt. Aztán láttam az interneten egy videót, amelyben egy férfi a saját nárcisztikus személyiségzavaráról beszél, és arról, hogyan játszott áldozatával, történetesen a párjával. Döbbenetes volt, egy az egyben leképezte a kapcsolatunkat” – mesélte Roxána, aki ezt követően kitanulmányozta kedvesét, akiről kiderült, hogy nárcisztikus. „Az igazi nárcisztikusnál a szerelem valóságos tűzijátékkal indul, miután kiszemeli az áldozatát. Amit egy normális, egészséges kapcsolat több hónap alatt ér el, a szeretlek szó kimondása, az összeköltözés, az esküvő, a gyerekek tervezése itt rendkívül gyorsan történik. A nárcisztikus, mint egy kaméleon, tökéletes társsá alakul, csábít, hízeleg, romantikus” – mondta a cukrász, aki mindezeket a saját bőrén is megtapasztalta. Roxánának sikerült kilépnie rossz kapcsolatából, de elmondása szerint még mindig nem áll készen egy új románcra. 

Story - címlap

Story – címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top