nlc.hu
Sztárok

Fegyveres rablók támadtak a Mestercukrász szereplőjére

Fegyveres rablók támadtak a Mestercukrász szereplőjére, Rábai Roxánára

Még kicsi volt, amikor a családjával elköltöztek Magyarországról.

Rábai Roxána mindössze 11 éves volt, amikor a húga betegsége miatt az egész család Venezuelába költözött. Először vendéglátással foglalkoztak, magyaros ételeket kínáltak, ám ez nem működött és egy barátjuk tanácsára nyitottak egy mosodát. Először két géppel dolgoztak, később már a tíz is kevésnek bizonyult. Jó életük volt, szerettek ott lakni.

Rábai Roxána

Fotó: RTL

Roxána szerelmes is lett, egy José nevű fiúval jött össze, ám egy éjszaka sokkoló dolog történt velük. „Egyszer fényes nappal betörtek a lakásunkba, és az összes értékünket elvitték. Egyik nyaralásunkon pedig az éjszaka közepén hat fegyveres rabló támadt ránk a házban, azt követelve, hogy mindenünket adjuk oda. A halántékomhoz szegezték a fegyvert, remegtem a félelemtől, mivel tisztában voltam vele, hogy az emberélet akkor már nem sokat ért, simán lelőnek, ha nem kapják meg, amit akarnak” – mesélte a Blikknek a Mestercukrász szereplője, aki ekkor döntött úgy, hogy hazaköltözik. 

Otthagyta akkori párjára a közös vállalkozásukat, ám a férfi alaposan átvágta. Indítottak egy közös vállalkozást, de távkapcsolatban éltek, így José irányította a céget. „Mire észbe kaptam, a pénzemet, a vállalkozásunkat is lenyúlta. 17 évig voltunk együtt, nagy árat fizettem ezért a szerelemért.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top